keyboard_arrow_down
12

Süpervizör İş İlanları

Şehir seçin arrow_drop_down
İlçe seçin arrow_drop_down




search


search








Seçili Filtreler (1)Filtreleri Temizle

Süpervizör cancel
Teleperformance Türkiye
Arapça Bilen Süpervizör
Teleperformance Türkiye
İstanbul(Avr.) İş Yerinde
Tam zamanlı
Bugün
Hiçbir ilanı kaçırma!
Bu aramana uygun yeni bir ilan yayınlandığında ilk senin haberin olsun.
İstanbul Ekspres Nakliyat ve Ticaret A.Ş
Süpervizör Ekip Lideri
İstanbul Ekspres Nakliyat ve Ticaret A.Ş
Ankara İş Yerinde
Tam zamanlı
Bugün

Süpervizör İş İlanları

Süpervizör, görev aldığı firma ya da şirketlerde aslına bakılırsa denetleyici olarak görev almaktadır. Çalışanların yaptıkları işleri denetleyen olan süpervizör, yapılan bütün uygulamaları kayıt altına alır ve üst kademeleri yetkililere bildirmekle görevlendirilen çalışanlardır. Çalıştığı firmaya bağlı olarak farklı görevlerden sorumlu olan süpervizör, aynı zamanda işyerindeki düzenli ve problemsiz çalışmasının yapılabilmesini sağlayan kişi olarak da nitelendirilmektedir. Bunların yanı sıra kurum operasyonlarının kârlı ve sürdürülebilir gelişmeyi sağlayacak biçimde yürütülmesinden sorumludurlar. Süpervizör, firma çalışanlarına talimatları verir ve bunları denetler. Yöneticilerden farklı olarak, çoğunlukla çalışanları işten çıkarma sorumluluğu yoktur. Sen de süpervizör iş ilanları başvurusunda bulunacaksan, başvuru esnasında senden talep edilen deneyim ve donanımlara sahip olup olmadığına dikkat ederek başvurunu yapabilirsin.

Süpervizör Olmak İçin Hangi Şartları Karşılamak Gerekir?

Süpervizor olabilmek için herhangi bir eğitim ve diploma koşulu bulunmaz. Fakat genel olarak süpervizör arayan firmalar ve şirketlerin süpervizör olarak çalışacak kişilerde aradığı bazı önemli özellikler bulunmaktadır. Bu özellikler:

  • Ayrıntılı bir şekilde çalışmaya özen göstermek
  • Müşteri ilişkilerinde başarılı olmak ve iyi bir iletişim kabiliyetine sahip olmak
  • Teknoloji donanımına ve kullanımına hakim olmak
  • Yazılı ve sözlü olarak iletişim kabiliyetine sahip olmak
  • Yoğun çalışma temposuna ayak uydurabilmek
  • Takım çalışmasına yatkın olmak
  • Hızlı bir şekilde ve doğru düşünme yeteneğine sahip olmak
  • Stresli olaylardan kendini koruma altını alabilmek olarak sıralanabilir.

Süpervizörün Görev ve Sorumlulukları Nelerdir?

Süpervizörler, şirketlerde çalışan ve üst kıdemde yer alan kişiler ile aradaki bağlantıyı kuran kişilerdir. Bir firmada çalışan süpervizör, iş akışını programlamak ve çalışanların görevlerini tam manasıyla anlayabilmek adına onlara danışmanlık yapmak gibi birçok görevle yükümlüdür. Süpervizörler çalışanları düzenli olarak denetlerken ayrıca eksik noktalarda çalışanı motive eden konuşmalarla yönlendirir. Bunların yanı sıra performans raporlarını hazırlayan çalışanlar bu raporları ilgili yöneticilere yönetmekle de sorumludurlar. Yeni işe giren çalışanları işe almak, çalışan personellerin bilgisini kayıt etmek, iş için gerekli olan eğitimleri almak, bilgilerin taze kalmasını sağlamak gibi görevler de yine süpervizörlerin sorumlu olduğu görevler arasında yer alır.

Kimler süpervizör olarak çalışabilir?

 Süpervizörlere ihtiyaç duyan yerler, süpervizör alırken bazı koşullara dikkat eder. Bu özelliklere sahip olan kişiler Kariyer.net üzerinden güncel süpervizör iş ilanları başvurusu yapabilir. Öncelikle süpervizörlerin hafızasının kuvvetli olması, detaylara önem göstermesi, etkin iletişim kabiliyetine sahip olması son derece önemlidir. Süpervizörlerin iş disiplininin bulunması, kriz yönetimine sahip olması ve takım çalışmasına yatkın bireyler olması da istenilen özelliklerden birkaçıdır. Erkek adaylar için askerlik görevini yerine getirmiş olmak da son derece önemlidir.

Süpervizörler ne kadar maaş alır?

Süpervizörlerin maaşları birçok etkene göre farklılık gösterebilir. Öncelikle süpervizörlerin maaşları çalışılan sektöre, alana ve firmanın çalışma şartlarına göre belirlenir. Konaklama işletmesinde çalışan bir süpervizörün maaşıyla başka bir sektörde çalışan süpervizörün maaşı değişiklik gösterebilir. Bunun dışında süpervizörlerin yetkinlikleri, başarıları, çalışma performansı ve deneyimi de oldukça önemlidir.

Süpervizörler nerelerde çalışır?

Yayınlanan süpervizör iş ilanları İstanbul, İzmir, Ankara gibi büyük şehirlerde yoğunluktadır. Süpervizörler, otel, servis hizmetleri, oyunculuk merkezi, taşımacılık firmaları gibi yerlerde çalışma imkanı bulabilir. Süpervizörlerin çalışma alanları son derece geniştir. Bundan dolayı farklı yerlerde iş imkanı bulma fırsatına sahip olurlar.

Süpervizör nasıl olunur?

Süpervizör olarak çalışmak için şart koyulan herhangi bir eğitim seviyesi yoktur. Bu eğitim seviyesi çoğunlukla çalıştırılmak üzere süpervizör arayan firmalar tarafından belirlenir. Bazı firmalar önlisans eğitimini yeterli bulurken bazı firmalar ise 4 yıllık lisans eğitimi görmüş olan kişileri süpervizör olarak tercih eder. Bu sebeple süpervizör iş ilanları İzmir ve diğer şehirde yayınlananlarda eğitim detaylarına iyice bakılmalıdır. Sen de bu ilanlara Kariyer.net üzerinden ulaşabilir ve ilgili iş kolunda meslek hayatına başlayabilirsin. 

Sıkça Sorulan Sorular

Süpervizör olarak çalışabilecek alanlar nelerdir?

Süpervizör olarak bir iş arayışında isen pek çok alanda iş bulma imkanında sahipsindir. Çalışma alan alternatifi son derece çok olan süpervizörler, çoğunluk olarak büyük market zincirlerinde kolaylıkla iş bulabilir. Bunun yanı sıra giyim, gıda ya da daha farklı mağazalarda iş bulma imkanına sahip olan süpervizörler, farklı kurumlarda da iş yaşamına hızlı bir şekilde atılabilir. Süpervizör olarak iş arıyorsan marketlerde, anket şirketlerinde, sağlık kurumlarında, taşımacılık şirketlerinde ve daha pek çok iş ve iş kurumlarında çalışma fırsatı elde edebilirsin. Kısacası süpervizör gereksinim duyulan her alanda çalışabilirsin.

Süpervizörlerin çalışma şartları nelerdir?

Bir süpervizör, ekip içerisinde çalışan olarak tecrübe etmiş olabileceği seviyenin üstünde ve daha ilerisinde baskı kuran ekip veriminden sorumludur. Yani süpervizör olarak görev yapıyorsan ekip ve genel iş performansından sorumlusun demektir. Fakat çoğunlukla yönetim desteği olmaksızın hemen hemen daha az yetkiye sahiptir. Süpervizörler genellikle haftada 40 saatten fazla çalışır. Bu sadece personelle ilgilenen değil, acil konular için nöbetçi olarak çalışmada daha yaygındır. Bu konu haricinde bu iş tam zamanlıdır.

Süpervizörlerin görev ve sorumlulukları nelerdir?

Son zamanlarda iş ilanlarına göz atıldığında süpervizörlük mesleği için yayınlanan ilanlar oldukça fazladır. Bunun en baskın nedeni bir iş yerindeki personel sayısı ne kadar artarsa iş yerinde tertip ve düzenin sağlanması da bir o kadar zorlaşır. Bundan dolayı yöneticinin vermiş olduğu görevin yerine getirilip getirilmediğini direkt kendisinin kontrol etmek yerine artık bir süpervizör ile bunu yerine getirmek ister. Bu meslek dalı ilerleyen senelerde de yine uzmanlaşma gereği daha popüler olacaktır. İşleri düzene sokmak, görevlerin tam yapılıp yapılmadığını kontrol etmek, işlerin zamanında yapılmasını sağlamak ve iş saatleri içerisinde sorun yaşanmasını önlemek görevlerin arasında bulunur. İş güvenliği kurallarının uyulması gerektiğini aktarmak ve iş ile alakalı her aşamaya hakim olmak da yine görevlerin arasında bulunur.

Süpervizör nedir?

Süpervizör, bir iş yeri içerisinde yer almakta olan üst düzey çalışanlardır. Daha doğru anlaşılması için süpervizör, bir iş yerinde yer alan personelleri denetleyen, raporları yönetime aktaran ve iş akışının kontrolünü sağlayan çalışanlardır. Özellikle market gibi farklı sektörde sıkça karşımıza çıkar. Alt çalışanlar ve üst çalışanlar arasındaki bağlantıyı sağlayan süpervizörlerin asıl görevleri çalıştığı sektöre bağlı olarak da değişiklik gösterebilir.

notifications İş Alarmı kur