Ankara(Çankaya)

İş Yerinde

İş Yerinde

11 gün önce yayınlandı

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

Tecrübeli / Tecrübesiz

Departman

Eğitim

Eğitim

Başvuru Sayısı

125 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

Tecrübeli / Tecrübesiz

Başvuru Sayısı

125 başvuru

Departman

Eğitim

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

İNGİLİZCE ÖĞRETMENİ (ENGLISH TEACHER)

Bilim ve Akıl Yolunda Beraber Yürüyelim! Jale Tezer Eğitim Kurumları’na,  2024-2025 Eğitim ve Öğretim yılı için İngilizce Öğretmeni alımı yapılacaktır. Aday öğretmenlerimizden kaliteli bir şekilde yapması beklenen işler ve aranan özellikler:

Let’s follow the path of science and wisdom together!

Eager instructors and fresh graduates (highly encouraged) to be working on international curriculums (IB, A-Level, Cambridge, Turkish National Curriculums) for High School, Secondary School, Primary School or Pre-School levels (K-12 Educational Area) will be recruited by Jale Tezer Educational Institutions. The requirements are as follows:

·         İngilizce diline hakim olmak ve öğrencilerle yalnızca İngilizce konuşmak.

Mastering the English language field knowldege besides scalable teaching methods and speaking only English with students.

·         Sınıf içi teknolojiyi ve uzaktan eğitimi tablet kullanarak iyi derecede ders anlatabilmek, gerekli şablon ve materyallere sahip olmak.

To be able to teach well by using in-class technology and distance education tablets, by havıng the necessary templates and materials.

·         Sınıf hakimiyetine sahip olmak ve sınıf öğrencilerini doğru yönlendirebilmek.

Having the class authority and guiding the class students correctly.

·         Zümre içinde yapılan takım çalışmalarına uyum sağlayabilmek ve katkı sunabilmek.

To be able to adapt and contribute to the teamwork carried out within the English Department and school.

·         Ulusal ve uluslararası branş yarışmaları için alanında projeler üretebilmek ve öğrencileri hazırlayabilmek. Özel günlerde etkinlik hazırlıkları yapabilmek.

To be able to produce projects in the field and preparing students for national and international branch competitions. To be able to make event preparations on special or occasional days.

·         Yaratıcı ve çalışkan olmak. Alanında uzman, deneyimli ve özgüvenli olmak. Gelişime ve yeniliklere açık olmak.

To be creative and hardworking. To be an expert, experienced and self-confident in the field. To be open to development and innovations.

Aday Kriterleri

Üniversite(Mezun)

İngilizce Öğretmeni pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

İngilizce Öğretmeni İngilizce Öğretmeni Maaşları İngilizce Öğretmeni Nasıl Olunur? İngilizce Öğretmeni Nedir? İngilizce Öğretmeni İş İlanları