warning
İlan yayından kaldırılmıştır
İstanbul(Asya)(Sultanbeyli)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Orta düzey yönetici

Departman

Dijital Pazarlama

Dijital Pazarlama

Başvuru Sayısı

510 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Orta düzey yönetici

Başvuru Sayısı

510 başvuru

Departman

Dijital Pazarlama

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Öz Özler Deri (Guard  Leather ) 

Alanında ilk kez ISO 9001:2008 ve TSE Kalite belgelerine sahip olma özelliğiyle Öz Özler ; 1982'den bu yana sektörün önde gelen deri üreticileri arasında yer almaktadır. Müşteri isteklerine Uygun tasarımları ve pazarın talebine hızla cevap verebilmesiyle her geçen gün adından daha fazla söz ettirmektedir. Deri Kemer Çanta Cüzdan ve deri aksesuar üretiminde Türkiye'nin en büyük üreticilerinden biridir. Kendi Markası ile 10 adet mağazası bulunmaktadır. Bir çok ulusal ve uluslar arası markanın üretimini gerçekleştirmektedir.  

Genel Nitelikler : 

Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, Tekstil ve Hazır Giyim  (Deri tercih sebebidir) alanında bilgi sahibi, Online site yönetimi konusunda en az 2 yıl tecrübeli SEM, SEO, E-mail Marketing, Affiliate Marketing, Google Adwords, Google Analytics ve benzeri platformlar hakkında bilgi sahibi olup site trafiğini arttırabilecek E-ihracat konusuna hakim Tsoft ,Entegra ve Nebim v3 stok programlarına hakim. Şirketin web sitesi, sosyal medya hesapları ve diğer dijital mecraları için görsellerin hazırlanarak içeriklerinin üretiminin yapılması, görsel malzemelerin tasarım ve uygulama süreçlerinin yürütülmesi.  Satış odaklı etkili kampanya ve reklam kurguları tasarlayabilen Sanal mağazalarımızın operasyonel kontrolü(ürün ekleme ,silme, güncelleme,) Dinamik ortamda çalışmaya yatkın ve yoğun çalışma temposuna alışık Sonuç odaklı, problem çözme ve analiz becerisi gelişkin MS Office programlarını etkin biçimde kullanabilen, raporlama yapabilecek Dijital pazarlama ve iletişim uygulamalarına hakim Dijital pazarlama trendlerini ve sosyal medyayı yakından takip eden Stok yönetimi konusunda deneyimli Erkek adaylar için askerliğini yapmış E-ticaret alt yapısı, internet sitesi yönetimi ve entegrasyonları konusunda tecrübeli Raporlama süreçlerinde tecrübeli İstanbul Anadolu  yakasında ikamet eden (Sultanbeyli, Kurtkoy, Sarıgazi, Sancaktepe, Samandıra lokasyonunda oturması tercih sebebidir.

İŞ TANIMI 

 E-Ticaret sitesinin, tüm süreçlerinin uygulanması ve yönetilmesi Satış analizleri ve raporlarının düzenlenmesi.

 E-ticaret süreçlerinin iyileştirilmesi konusunda öneriler ve çözümler geliştirilmesi. Markanın dijital varlık (web sitesi, mobil uygulama ) içeriklerinin güncellenmesi, kullanıcı deneyimi çalışmalarının yürütülmesi, düzenli kontrol edilmesi ve gerekli optimizasyonların yapılmasına destek verilmesi.

 E-ticaret süreçlerinin uçtan uca (ürün tanımlama, stok takibi, sevkiyat, faturalama) takip edilmesi ve raporlanması.

E-ticaret sitesinin içerik yönetimi ve iş akış süreçlerinin yönetilmesi .

E-ticaret uygulamaları ile ilgili yeniliklerin takip edilmesi ve raporlanması Sezon, özel gün ve mağazalarla paralel düzenlemelerin siteye uyarlanması Lojistik, ürün yönetimi, finans departmanları ile koordinasyonun sağlanması.

 Sistemde oluşan hataların kısa sürede çözülmesinin sağlanması.

 Online kanalları analiz edip, daha fazla müşteri trafiği sağlamak için gerekli çalışmaları yapmak Google Adwords, Facebook Business, gibi araçlarla, markanın online reklam faaliyetlerinin yürütülmesi.

 Markanın sosyal paylaşım sitelerindeki, pazar yerlerindeki  iletişim yürütülmesi Elektronik ortamda gerçekleşen satışların, müşteriye ulaşımının sağlanması, takibinin yapılması. 

 Photoshop, Illustrator vb programlarını çok iyi derecede kullanabilen. 

Ayrıntılara dikkat eden, takım çalışmasına uyum sağlayan, görsel yeteneği güçlü, zaman yönetiminde başarılı, iş takip ve iletişim yeteneği gelişmiş.

Hedef ve sonuç odaklı, pozitif, motive ve enerjik çalışabilen, detaylarla uğraşmayı seven ve kaliteye önem veren, askerlik görevini tamamlamış bay adaylar aranmaktadır. 

Not: Başvuruların Sultanbeyli, Samandıra, Sarıgazi, Pendik Kurtköy, Sancaktepe güzergahında ikamet ediyor olması gerekmektedir. 

Aday Kriterleri

En az 2 yıl tecrübeli
Ön Lisans(Mezun), Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Öğrenci), Lise(Mezun)
Yapıldı
İngilizce(Okuma : Orta, Yazma : Orta, Konuşma : Orta) Rusça(Okuma : Orta, Yazma : Orta, Konuşma : Orta)
B sınıfı

E-Ticaret Kategori Yöneticisi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

E-Ticaret Kategori Yöneticisi E-Ticaret Kategori Yöneticisi Maaşları E-Ticaret Kategori Yöneticisi Nasıl Olunur? E-Ticaret Kategori Yöneticisi Nedir? E-Ticaret Kategori Yöneticisi İş İlanları
Hakkımızda

Firmamız deri Cüzdan Kartlık Çanta Kemer ve deri aksesuar üreten bir firma, Firmamızın bünyesinde 110 kişi çalışmakta 10 adet kendimize ait mağazamız

Şirket Sayfasına Git
Yan Haklar

Servis, Yemek Kartı (Setcard, Ticket, Multinet, Sodexo vb.), Yemekhane, Erzak Yardımı.

E-Ticaret Kategori Yöneticisi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

E-Ticaret Kategori Yöneticisi E-Ticaret Kategori Yöneticisi Maaşları E-Ticaret Kategori Yöneticisi Nasıl Olunur? E-Ticaret Kategori Yöneticisi Nedir? E-Ticaret Kategori Yöneticisi İş İlanları