warning
İlan yayından kaldırılmıştır

İhracat Satış Uzmanı

Oynurden Kimya San. A.Ş.

İstanbul(Avr.)(Avcılar)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Departman

İthalat/İhracat

İthalat/İhracat

Başvuru Sayısı

447 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Başvuru Sayısı

447 başvuru

Departman

İthalat/İhracat

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Biz kimiz ?

 

1974 yılında Densan Kimya ismiyle bir aile şirketi olarak temelleri atılan Oynurden Şirketler Grubu, bugün Türkiye’nin en büyük yapıştırıcı üreticisi konumundayız. Ülkemizdeki birikimimiz ve üretim tecrübemizle uluslararası pazarlarda ise 40 ülkeye ihracat yaparak sürekli büyümekteyiz.

18.000 metrekare kapalı alana sahip İstanbul’daki tesislerimizde, ISO 9001 sertifikası, Üçlü Sorumluluk (Responsible Care) ve ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi belgesi ile 1.200'e yakın müşterimize, AR-GE ve ÜR-GE laboratuvarları, pazarlama ve teknik becerisi yüksek ekiplerimiz ile satış öncesi ve sonrası hizmet vermeye devam ediyoruz..

Oynurden Şirketler Grubu olarak, Ayakkabı, Mobilya ve Ahşap, Tekstil, Laminasyon ve Halı, Kâğıt ve Ambalaj, Sünger, Yatak ve Döşeme, Doğaltaş ve Mozaik, Ulaşım, Filtre, İnşaat ve Zemin sektörlerinin ihtiyaç duyduğu 350’ye yakın ürünü Denlaks,  markaları ile sunuyoruz.

Ortalama 15 yıl çalışma devamlılığına sahip, tecrübeli kadromuzla birlikte 40 yılı aşkın bir sürede sektörümüzden edindiğimiz tecrübelerimizle başarılarımızı geliştirmeye devam edeceğiz.

 

Biz kendimizden yukarıda kısaca bahsettik. Anlattıklarımız iş ilanlarının klasik bölümünü doldurmak içindi. Şimdi derdimizi birde içimizden geldiği gibi anlatacak olursak;

 

Şunu çok iyi biliyoruz ki biz sabaha değil geleceğe hazırlanıyoruz ve gelecekte yanımızda olacak arkadaşlar arıyoruz.

Bizi diğerlerinden ayıran özelliklerimizin farkındayız, çok sıradan değiliz ve bizimle çalışacak arkadaşlarımızdan da sıradan olmayan özellikler istiyoruz.

Bazen yöneticiler aralarında konuşurken “ben düşünmeden düşünüp gelecek insan lazım” der ya işte biz onu arıyoruz. Deyim yerindeyse leb demeden leblebi desin istiyoruz.

Başarının tespit yapmaktan öte çözüm üretmekten geçtiğine inanıyoruz, bu sebeple biz iş hayatının zorluklarını ve avantajlarını biliyoruz. Bize bu tespitleri yapma aşamasında olan değil, bunlar karşısında çözüm önerilerini anlatacaklarla tanışmak istiyoruz.

Biz ülkemizin kanunlarına sonuna kadar bağlı kalarak işlerimizin ve çalışan haklarının mesuliyetini taşırken, çalışma arkadaşlarımızın da bu konuda aynı hassasiyeti göstermesini, mesuliyetlerinin farkında olmalarını istiyoruz.

Daha önce sohbet ettiğimiz adaylarımıza sorduğumuz bir soru var sizede sormak isteriz, bize başarılarınız kadar ders aldığınız başarısızlıkları da anlatın lütfen. Kimse mükemmel değil...

Elbette işimizin gerektirdiği teknik bazı özellikleri siz gelmeden soracağız ki iki taraf içinde zaman kaybı olmasın. Onlarda şöyle;

  • Üniversitelerin 4 yıllık fakültelerinden mezun,
  • ·İthalat-İhracat operasyonlarında en az 2 yıl deneyimli,
  • ·İlgili mevzuata hakim,
  • ·Yurtiçi ve yurtdışı seyahat engeli olmayan,
  • · İyi Derecede Rusça ve İngilizce bilen
  • ·Ms office programlarına hakim,
  • ·İstanbul Avrupa yakasında ikamet eden,

Aday Kriterleri

2 - 10 yıl arası
Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Mezun), Doktora(Mezun)
Yapıldı, Muaf
İngilizce(Okuma : İleri, Yazma : İleri, Konuşma : İleri) Rusça(Okuma : İleri, Yazma : İleri, Konuşma : İleri) Arapça(Okuma : İyi, Yazma : İyi, Konuşma : İyi)
B sınıfı

İhracat Satış Uzmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

İhracat Satış Uzmanı İhracat Satış Uzmanı Maaşları İhracat Satış Uzmanı Nasıl Olunur? İhracat Satış Uzmanı Nedir? İhracat Satış Uzmanı İş İlanları
Hakkımızda

Oynurden Kimya San. A.Ş. Kimya sektörünün öncü kuruluşlarından biri olan Oynurden Kimya 1974 yılında kuruldu. Öncelikle yapıştı

Şirket Sayfasına Git

İhracat Satış Uzmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

İhracat Satış Uzmanı İhracat Satış Uzmanı Maaşları İhracat Satış Uzmanı Nasıl Olunur? İhracat Satış Uzmanı Nedir? İhracat Satış Uzmanı İş İlanları