warning
İlan yayından kaldırılmıştır
İstanbul(Asya)(Tuzla)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Departman

Bakım / Onarım

Bakım / Onarım

Başvuru Sayısı

196 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Başvuru Sayısı

196 başvuru

Departman

Bakım / Onarım

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

NGN, 2005 yılından bu yana sektörlerinde lider şirketlere başarıyla hizmet veren Türkiye’de ve Orta Doğu’da faaliyet gösteren bölgesel bir teknoloji grubudur. Türkiye’nin önde gelen bilişim şirketleri arasında yer alan NGN, Birleşik Arap Emirlikleri, Bahreyn Krallığı ve Katar’da da faaliyet göstermektedir.

Türkiye’nin “En İyi Performans Gösteren Bilişim Şirketleri” arasında yer alan, “Veri Yedekleme & Depolama Alanında Lider Sistem Entegratörü” olan NGN, tek çatı altında sunduğu sistem entegrasyonu, veri merkezi, bulut ve yönetilen hizmet çözümleriyle müşterilerinin tüm BT operasyonel yükünü kusursuz biçimde yönetmektedir.

Global BT üreticileri ve hizmet sağlayıcıları ile çalışan NGN; anahtar teslim sistem entegrasyonu anlayışıyla, geleneksel bilgi teknolojileri çözüm ve hizmetlerinin yanı sıra Nesnelerin Interneti, Büyük Veri & Analitik, Bulut, Sanal Gerçeklik & Artırılmış Gerçeklik, Blockchain gibi birçok yenilikçi alanda da çözüm sunmaktadır.

Türkiye'nin ve bölgenin lider bilişim markası olma vizyonuyla yarınları tasarlayan NGN, dijital dönüşüme yeni yatırımı Star of Bosphorus ile öncülük etmektedir.

Kesintisiz erişim, eşsiz tesis yapısı, rakipsiz teknolojisi ve uluslararası sertifikasyonlarıyla Türkiye’nin en gelişmiş veri merkezi olan Star of Bosphorus; 16 MW toplam gücü ile 5.000 m2 beyaz alanda 2.000’in üzerinde standart kabinetin işletimini Tier III Tasarım ve tesis standartlarında gerçekleştirmektedir.

Tuzla Tepeören Mevkinde yer alan  veri merkezimiz; Star of Bosphorus'da görevlendirilmek üzere''Mekanik Teknisyeni"arayışımız bulunmaktadır.

GENEL NİTELİKLER

  • Meslek Liseleri veya Meslek yüksekokulları Makina bölümlerinden mezun
  • AVM, Ticari Binalar veya Veri Merkezlerinde en az 10 yıl tecrübeli
  • Min. 3 yıl otomasyon ve izleme sistemleri uygulamalarında tecrübeli, (Shineder EcoStruxure tercihimizdir.)
  • Ölçü aletleri (nem sıcaklık ölçer, infrared termometre vs.) kullanma becerisine sahip,
  • Autocad  çizim programını temel düzeyde kullanabilen ve teknik plan ve şemaları uygun şekilde okuyup, yorumlayabilen  
  • MS Office uygulamalarına hakim, 
  • Veri Merkezi Soğutma Sistemleri, (Chiller, Kuru Tip Soğutucu, Hassas Klima Santralleri) konusunda tecrübeli,
  • 7/24 Vardiyalı çalışma tecrübesine sahip
  • Takım çalışmasına uygun, insiyatif alabilen,

İŞ TANIMI

  • Veri Merkezimizdeki tüm mekanik sistemlerinin ilgili prosedürlere uygun ve kesintisiz çalışması ile ilgili tüm süreçlerde görev ve sorumlulukları alacak,  
  • BMS, PMS Ekranları üzerinden Veri merkezi iklimlendirme ve güçalt yapısını 7/24 izlenmesi ve alarmlara müdahale edilmesi ve gerektiğinde ilgili amire bilgi verilmesi.
  • Mekanik günlük kontrol formlarında belirtilen kriterlere uyarak, ilgili tüm mahallerde gerekli kontrolleri yapılacak, kontrol formlarının sahada eksiksiz bir şekilde doldurulup, vardiya bitiminden önce ilgili amire raporlayacak.
  • Veri Merkezimizdeki Soğutma, Havalandırma, Sıhhi Tesisat, Yangın Tesisatı, Gazlı Söndürme, Yakıt Sistemi, Bina Otomasyon Sistemi, Jeneratör  vb. ekipmanların sorunsuz ve kesintisiz çalışmasını sağlayacak, Bu kapsamda gerekli periyodik bakım aktivitelerini gerçekleştirecek veya katılım sağlayacak. Oluşan arızaya anlık müdahale edecek.
  • Dış kaynaklı Hizmetlere (Servis vs.) refakat edecek, sahada işin takibinin yapılıp, kalite standartlarına uygun olduğunun denetleyecek ve ilgili amire raporlayacak.
  • Sürdürülebilirlik kapsamında iş tanımında bulunan işlerle  ilgili Kontrol, yürütme, ölçümleme ve raporlama yapacak,
  • Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayacak,vardiyalı sistemde çalışacak.
  • İş disiplinlerine, hedef ve performans bazlı çalışma dinamiklerine alışkın,
  • İşletme sürecinde kullanılacak Maximo benzeri bakım yönetimi programını aktif olarak kullanacak ve ekibine kullandıracak.

Aday Kriterleri

En az 10 yıl tecrübeli
Lise(Mezun), Ön Lisans(Mezun)
Yapıldı, Muaf
İngilizce(Okuma : Orta, Yazma : Orta, Konuşma : Orta)
B sınıfı

Mekanik Teknisyeni pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Mekanik Teknisyeni Mekanik Teknisyeni Maaşları Mekanik Teknisyeni Nasıl Olunur? Mekanik Teknisyeni Nedir? Mekanik Teknisyeni İş İlanları
Hakkımızda

NGN Hakkında NGN, 2005 yılından bu yana Türkiye’de ve Orta Doğu’da faaliyet gösteren bir teknoloji grubudur. Bilişim sektöründe Türkiye’nin önde ge

Şirket Sayfasına Git
Şirketin Aydınlatma Metni

Sayın Aday,Şirketimize yapmış olduğunuz iş başvurusu sebebiyle bize ulaştırmış olduğunuz özgeçmişini

Detaylı Bilgi
Yan Haklar

Araba, Özel Sağlık Sigortası, Yemek Kartı (Setcard, Ticket, Multinet, Sodexo vb.), Prim.

Mekanik Teknisyeni pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Mekanik Teknisyeni Mekanik Teknisyeni Maaşları Mekanik Teknisyeni Nasıl Olunur? Mekanik Teknisyeni Nedir? Mekanik Teknisyeni İş İlanları