warning
İlan yayından kaldırılmıştır
Kocaeli(Gebze)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

En az 5 yıl tecrübeli

Departman

Satış

Satış

Başvuru Sayısı

673 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

En az 5 yıl tecrübeli

Başvuru Sayısı

673 başvuru

Departman

Satış

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Malva Kozmetik, “maksimum kalite-optimum fiyat”  ilkesi baz alınarak, kozmetik sektöründeki zengin ve farklı deneyimlerin harmanlandığı birikim ile 2011 yılında dünya kozmetik sektörüne giriş yapmıştır.

6,000 m2’lik tesisi ile Gebze Plastikçiler Organize Sanayi Bölgesi’nde (GEPOSB) konumlanan Malva Kozmetik’te  “Malva” ve “Topface” markaları altında oje, ruj, maskara, far, allık, pudra, fondöten ve lipgloss gibi renkli kozmetik ürünlerinin üretimi gerçekleştirilmektedir.

Maksimum kalite-optimum fiyat” ilkesini gereğince, müşteri memnuniyeti açısından en önem verilen unsur “kalite”dir. ISO 9001:2008 ve ISO 22716:2007 Kozmetik GMP sertifikalarına sahip olan kuruluşumuz uluslararası denetim firmaları tarafından düzenli olarak denetlenmektedir.

Kurulduğundan bu yana sürekli artan bir ivme sergileyen Malva Kozmetik, kısa sürede Türkiye’de kozmetik ihracatında ön sıralarda yer almayı başarmış, yüzde yüz Türk sermayeli bir kuruluştur.


FMCG sektöründe, “Kozmetik”, “Kişisel Bakım Ürünleri” üreten şirketimizin gelişen ve büyüyen satış organizasyonunda görev alacak ve aşağıda belirtilen niteliklere sahip YURTİÇİ SATIŞ MÜDÜRÜ aranmaktadır. 

 

·         Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun

·         İleri derecede İngilizce bilen,

·         Tercihen kozmetik sektöründe, kişisel bakım ürünleri olmak üzere hızlı tüketim ürünleri satışı konusunda en az 5 yıl yöneticilik olmak üzere 10 yıl ve üzeri satış deneyimi olan,

·         Türkiye genelinde faaliyet gösteren İndirim marketleri, Ulusal ve Yerel Marketler, Zincir Marketler, Kozmetik Mağazaları ile projeler geliştirmiş, ilişkileri ve iletişimi kuvvetli olan,

·         Ürün ve pazar analizi konusunda tecrübeli, trendleri yakından takip eden, raporlama konusunda donanımlı,

·         İnternet satışında tecrübeli

·         Yoğun iş temposuna uyum sağlayabilecek,

·         Kişisel motivasyonu yüksek ve sonuç odaklı,

·         Ekip çalışmasına inanan, beraber çalıştığı ekibin iş planlarını yapıp, projeler geliştirip takibini yapacak, motivasyonlarını yüksek tutacak tecrübeye sahip,

·         Problem çözme becerileri gelişmiş,

·         Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış,

·         Seyahat engeli bulunmayan,

·         Sürücü ehliyeti olup, aktif araç kullanabilen,

·         TercihenGebze veya İstanbul Anadolu Yakasında ikamet etmekte olan. 

 

İŞ TANIMI

 

·         Yurtiçi satış cirolarını arttırmak üzere çalışmalar yaparak ekibiyle müşteri portföyünü geliştirmek ve yeni satış kanalları oluşturmak.

·         Mevcut müşteri portföyünü geliştirmek ve ekibinin satış etkinliğini arttırmak, ekibi ve müşteriler ile şirket yönetimi arasındaki işbirliği ve koordinasyonu sağlamak,

·         Satış ekibinin hedef dağılımını yapmak, performanslarını ölçmek ve üstlerine raporlamak. Eğitim ihtiyaçlarını belirlemek. Gerekli gördüğü durumlarda eğitim organizasyonları yapmak.

·         Genel bütçe analizini yapmak ve üst yönetime raporlamak,

·         İade oranlarının minimize edilmesine yönelik politikaları belirlemek ve uygulanmasını sağlamak, ekibini yönlendirmek, uygulamayı izlemek, müşteriler ile tüm ilişkileri şirketimizi temsilen yönetmek.

·         Tüm müşterilerin risk analizlerini yapmak ve üst yönetime raporlamak

·         Rakip aktiviteleri, promosyon uygulamaları ve fiyat değişimleri gibi dış ortam faktörleri hakkında düzenli bilgi toplamak, bununla ilgili politikalar geliştirerek bağlı olduğu yöneticiden onay alarak uygulamak ve ekibini yönlendirmek,

·         Genel ve bölgesel pazarlama aktiviteleri ve satış politikalarını belirlemek ve uygulamaları takip ederek üst yönetime raporlamak,

·         Pazarlama Departmanı ile beraber yeni ürün proje değerlendirme ekibinde yer almak ve Pazarlama’ya ihtiyaç duyulan konularda destek vermek. 

Aday Kriterleri

Üniversite(Mezun)
Yapıldı, Muaf
İngilizce(Okuma : İleri, Yazma : İleri, Konuşma : İleri)
B sınıfı

Yurtiçi Satış Müdürü pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Yurtiçi Satış Müdürü İş İlanları
Hakkımızda

Malva Kozmetik, “maksimum kalite-optimum fiyat” ilkesi baz alınarak, kozmetik sektöründeki zengin ve farklı deneyimlerin harmanlandığı birikim ile 201

Şirket Sayfasına Git
Şirketin Aydınlatma Metni

MALVA KOZMETİK PETROL GIDA TURİZM İNŞAAT İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ PERSONEL-

Detaylı Bilgi

Yurtiçi Satış Müdürü pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Yurtiçi Satış Müdürü İş İlanları