warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Front-End Geliştirici

Jiva Eğitim ve Danışmanlık

Antalya(Muratpaşa)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Departman

Eğitim

Eğitim

Başvuru Sayısı

333 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Başvuru Sayısı

333 başvuru

Departman

Eğitim

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Açıklama:

En son teknoloji çözümlerine odaklanan dinamik ve yenilikçi bir şirket olarak, küçük ama kendini işine adamış ekibimize katılacak deneyimli bir Frontend Developer arıyor. 3 yılı aşkın deneyiminizle, Tailwind CSS ve Next.js'deki uzmanlığınızdan yararlanarak web uygulamalarımızın kullanıcı arayüzlerini şekillendirmede kilit bir oyuncu olacaksınız.

Temel Sorumluluklar:

1-Responsive UI Geliştirme: Farklı cihazlar arasında sorunsuz bir deneyim sağlamak için duyarlı, kul- lanıcı dostu ve görsel olarak çekici kullanıcı arayüzleri tasarlamak için Tailwind CSS'deki usta be- cerilerinizi sergileyin.

2-Next.js’de Ustalık: Sunucu tarafı ve statik site oluşturma yoluyla performansı optimize ederek, ölçeklenebilir web uygulamalarını tasarlamak ve uygulamak için Next.js ile ilgili kapsamlı deneyi- minizi gösterin.

3-Bileşen Tabanlı(Component-Based) Geliştirme: Uygulamalarımızda kodun yeniden kullanılabilir- liğini ve sürdürülebilirliğini teşvik eden bileşen tabanlı bir mimari uygulayın ve sürdürün.

4-İşbirlikçi Yaklaşım: Tasarımları hayata geçirmek için tasarımcılar, backend geliştiricileri ve diğer paydaşlarla işbirliği yaparak küçük, çevik ekibimizle yakın çalışın.

5-Kod Optimizasyonu: Frontend optimizasyonu için en doğru uygulamaları tercih ederek uygula- malarımızın yalnızca görsel olarak çarpıcı değil, aynı zamanda yüksek performanslı olmasını sağlayın.

6-Sürüm Kontrolü ve Kod İncelemeleri: İşbirliğine dayalı geliştirme için Git gibi sürüm kontrol sis- temlerini kullanın ve kod kalitesini korumak için kod incelemelerine aktif olarak katılın.

Nitelikler:

• Frontend geliştiricisi olarak en az 3 yıllık profesyonel deneyim.

• HTML, CSS ve JavaScript kullanımı ve bilgisinde güçlü yeterlilik.

• Tailwind CSS ile kapsamlı uygulamalı deneyim.

• Next.js kullanarak başarılı projelerde kanıtlanmış performans.

• Durum yönetimi kütüphanelerine aşinalık (örn. Redux).

• API entegrasyonuna ve asenkron JavaScript kullanımına hakim olma.

• Üstün iletişim ve işbirliği becerileri.

• Küçük, hızlı tempolu ve uluslarası bir ekip ortamında rahat çalışma.

• En az B1 seviye İngilizce

• Maaş başlangıç ?20.000(Tecrübeye göre değişiklik gösterilecektir.)

Bize katılın ve katkılarınızın önemli bir etki yarattığı birbirine sıkı sıkıya bağlı bir ekibin parçası olun. Bu, heyecan verici projeler üzerinde çalışmak, sürekli öğrenmek ve destekleyici ve yenilikçi bir ortamda büyümek için harika bir fırsattır. Frontend geliştirmemizi yeni zirvelere taşımada kilit bir oyuncu olmak için hemen başvurun!

Aday Kriterleri

En az 3 yıl tecrübeli
Üniversite(Mezun)

Front-End Geliştirici pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Front-End Geliştirici İş İlanları

Front-End Geliştirici pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Front-End Geliştirici İş İlanları