warning
İlan yayından kaldırılmıştır
Ankara, Antalya, İstanbul(Avr.), İzmir, İstanbul(Asya)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Eleman

Departman

Satış

Satış

Başvuru Sayısı

999+ başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Eleman

Başvuru Sayısı

999+ başvuru

Departman

Satış

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren şirketlerimiz iHealth İlaç  ve PureHealth Sağlık Ürünleri çatısı altında,İstanbul Avrupa, İstanbul Anadolu, İzmir, Antalya ve Ankarabölgelerinde görev yapacak  takım arkadaşları arıyoruz.

 Sizde bu güçlü ekibin bir parçası olmak istiyorsanız, bize katılın!

 iHealth İlaç, Türkiye İlaç Pazarı'nın en saygın ve en hızlı büyüyen şirketlerinden biridir.

Vizyonumuz, yenilikçi ve fark yaratan ürünlerimiz, bilgimiz ve deneyimimiz ile Türkiye Sağlık sektöründe istikrarlı bir şekilde sürdürülebilen, büyüme ve gelişme gösteren lider firmalardan biri haline gelmek.  Bulunduğumuz ve girmeye düşündüğümüz Pazarlarda İş ortaklarımız tarafından KENDİLİĞİNDEN TERCİH edilebilir olmak.

iHealth EKİBİ,aynı idealler ve hedeflerle ne yaptığını bilmeye bilenmiş, sınırlarını sonuna kadar zorlayan ve her türlü değişimin içinden başarı ile sıyrılan, 20 yılı aşkın sağlık sektöründeki tecrübesi ile Türkiye İlaç Pazarında farklılaşan ve farklı işler yapmaya  adanmış bir ekiptir.

 PureHealth Sağlık Ürünleri ve İlaç Sanayi Ticaret A.Ş. 2018 yılında sağlık sektöründe geçmiş deneyimleri ile önemli başarılara imza atan sektöre öncülük eden profesyonel girişimciler tarafından kurulmuştur. Bugüne kadar olan deneyimlerimiz, genç, dinamik kadromuz, vizyoner kimliğimiz, bilgi bütünlüğümüz ve benzersiz ürünlerimiz ile geleceğe ve insan sağlığına ışık tutmak için çalışıyor ve Şirket olarak kendimizi ‘Bütün’ kelimesiyle tanımlıyoruz.

İnsan sağlığının geleceği için gerekli özveriyi iş yapış şeklimizle birleştirip; değişen dünya dinamiklerini yakından takip ederek tüketici sağlığına değer sunuyoruz. Uzun yıllardır tüketici sağlığı için yaptığımız çalışmalardan kazandığımız deneyimlerle, gelişen ve değişen dünyaya yenilikçi bakış açımızla yatırımlar yapmaya devam ediyoruz.

Ürünlerimizin hem tüketicilerin güvenle kullanabileceği hem de sağlık profesyonellerinin inanarak sahiplenebileceği benzersiz ürünler olmasına önem veriyoruz. Ürünlerimizi kullananların yaşamlarına sağlık, kalite ve doğallık katmak istiyoruz.

 İş Tanımı

  • Portföydeki ürünlerin satışını sağlamak için etkin eczacı ve doktor ziyareti yapmak.
  • Çalıştığı bölgenin dinamiklerine cevap verebilecek plan ve uygulamaları belirleyebilmek.
  • Aylık  ziyaret ve hedefleme planlaması yaparak portföyüneYeniYeniYepyeni YYY müşterileri dahil etmek.
  • Satış etkinliklerini ve  sunumları yönetmek, uygulanacak tüm satış aktivitelerinin istenilen başarıya ulaşması için gerekli planlamaları yapmak, izlemek ve yönetmek.
  • Gelecek ve kariyer planlaması konusunda farklılıklar yaratmak.


 Genel Nitelikler:

  •      Üniversitelerin tercihen biyoloji, kimya, eczacılık bölümlerinden mezun,
  •      Sağlık sektöründe özellikle OTC, Kozmetik, Biyosidal ve Medikal Cihaz ürün             satışında 2-4 yıl tecrübesi olan,
  •      Güçlü iletişim becerileri ve problem çözme yeteneği olan,
  •      Ekip ruhuna sahip, çözüm odaklı ve etkin planlama yapabilen,
  •      MS Office programlarını iyi kullanabilen
  •      Bölgelerde yerleşik olup seyahat engeli olmayan, B sınıfı sürücü belgesine sahip ve aktif olarak güvenli araç kullanabilen ,
  •      Askerlik görevini yerine getirmiş (erkek adaylar için)

Aday Kriterleri

2 - 12 yıl arası
Ön Lisans(Mezun), Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Öğrenci), Yüksek Lisans(Mezun)
Yapıldı, Muaf
B sınıfı

Tıbbi Satış Mümessili pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Tıbbi Satış Mümessili Tıbbi Satış Mümessili Maaşları Tıbbi Satış Mümessili Nasıl Olunur? Tıbbi Satış Mümessili Nedir? Tıbbi Satış Mümessili İş İlanları
Hakkımızda

iHealth İlaç, Türkiye İlaç Pazarı'nın en saygın ve en hızlı büyüyen şirketlerinden biridir. Vizyonumuz, yenilikçi ve fark yaratan ürünlerimiz, bilg

Şirket Sayfasına Git
Şirketin Aydınlatma Metni

6698 SAYILI KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI KANUNU KAPSAMINDA AYDINLATMA METNİ İHEALTH SAĞLIK ÜRÜNLERİ V

Detaylı Bilgi
Yan Haklar

Özel Sağlık Sigortası, Yemek Kartı (Setcard, Ticket, Multinet, Sodexo vb.).

Tıbbi Satış Mümessili pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Tıbbi Satış Mümessili Tıbbi Satış Mümessili Maaşları Tıbbi Satış Mümessili Nasıl Olunur? Tıbbi Satış Mümessili Nedir? Tıbbi Satış Mümessili İş İlanları