warning
İlan yayından kaldırılmıştır
İzmir

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

En az 3 yıl tecrübeli

Departman

Bakım / Onarım

Bakım / Onarım

Başvuru Sayısı

80 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

En az 3 yıl tecrübeli

Başvuru Sayısı

80 başvuru

Departman

Bakım / Onarım

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI


20 yılı aşkın tecrübesi ile Endüstriyel otomasyon uygulamaları sektörünün yükselen yıldızı Fabyon olarak Aliağa’ bulunan Partnerimizin Fabrikasında tam zamanlı görevlendirmek üzere "Bakım Teknisyeni/Teknikeri" arıyoruz.

İşin Tanımı;

Belirtilen lokasyonda yapılacak tüm teknik işler olarak adlandırılacak olan, mekanik tesisat, elektrik tesisat, mekanik tamir, elektrik tamir, mekanik bakım, elektrik bakım, mekanik ayar, elektriksel ayar, mekanik temizlik, mekanik yenileme, elektriksel yenileme, mekanik montaj, mekanik demontaj, mekanik revizyon, mekanik imalat hizmetlerinin yapılması ile periyodik kontrol, ölçüm ve bakım hizmetlerinin gerçekleştirilmesi.

  • Asgari ELEKTRİK BAKIM ONARIM SEVİYE-3 olmak( Meslek lisesi mezunu olanların diplomalarına göre Mesleki Yeterlilik Muafiyet Durumu söz konusu olabilir ) veya  Asgari ÇELİK KAYNAKÇISI SEVİYE-3 ( Meslek lisesi mezunu olanların diplomalarına göre Mesleki Yeterlilik Muafiyet Durumu söz konusu olabilir )
  • Yaşanan mekanik imalat işleri ve kaynak işlerini yapabiliyor olmak.

     Veya

  • Fabrika asansörlerinde oluşan arızanın ne olduğunu bilecek, arızasını firmaya ve bize bildirecek, firma geldiğinde değişen parçaları kontrol edecek, servis formunu imzalayıp, bu formları dosyalayacak.
  • Otomatik kapılarda oluşan arızaların ne olduğunu bilecek, bize bilgi verecek, çözebilecek nitelikte olanları ( basit elektrik arızası ise müdahale edecek ).
  • Jeneratörlerin Her an çalışır durumda olması gerekiyor. Bu nedenden dolayı, haftada bir kez çalıştırıp, kontrol edecek. Acil durumda manuel olarak çalıştırmayı bilecek.Radyatör su miktarına, akülerin durumuna, redresörün çalışıp çalışmadığına, yakıt miktarına vs gibi verilecek olan talimat doğrultusunda aksamları kontrol edecek, uygunsuz durumlarda ivedilikle bize bilgi verecek.
  • Yangın Tesisatı ve Yangın Pompaları; Sistemin devamlı hazır durumda, çalışır vaziyette bulundurulması gerekmektedir. Otomatikte ve manuelde nasıl çalıştırılacağın bilinmesi gerekmektedir. Yangın hatlarının nerelerden geçtiği, yangına müdahalenin nasıl olacağı gibi konularda bilgi sahibi olmalıdır. Olası arızaları hemen bildirmelidir. Her hafta belirtilen talimatlarda özellikle dizel pompalar çalıştırılmalı ve gözlemlenmelidir. Özellikle dizel motorun radyatör su miktarına, akülerin durumuna, redresörün çalışıp çalışmadığına, yakıt miktarına vs günlük kontrollerinin yapılması gerekmektedir.
  • Trafo ve Og Hücre bakımları; Günlük reaktif ve kapasitif değerlerin hesaplanarak kompanzasyonun sağlıklı çalışıp çalışmadığı bilgisini vermek zorundadır. Tüm hücre ve trafodan sorumludur. Olası enerji kesintilerinde bilgi vermeli, gerektiğinde Aliağa organize sanayi bölgesi ile temasa geçmelidir. Yılda bir defa yapılacak olan kontrollere refakat etmesi istenmektedir. Bakım ve servis raporlarını tutmalıdır.
  • Paratoner ve Topraklama Kontrolleri; Saha içindeki panoların, trafoların ve yıldırım savarların topraklama kontrolü senede bir defa yapılması. Bu kontrollere refakat edilmesi.
  • Ups lerin aylık olarak kontrol etmeli, olası bir arızada bize ve servis firmasına bilgi vermelidir. Servis, bakım ve kontrollerde refakat etmesi gerekmektedir.
  • Yükleme rampalarında oluşabilecek mekanik ve elektrik arızalarını kaynağını bulabilmeli ve arızayı gidermelidir. Kaynak, spiral taşı, canavar, el aleti kullanma, metre, kumpas gibi ölçüm aletlerini kullanabiliyor olmalıdır.
  • Depo raflarında oluşan her türlü uygunsuzluğu farkedip, bildirmek zorundadır. Servis ve yasal kontrollere de refakat etmesi beklenir.
  • Tüm kaldırma ekipmanlarının gerekli kontrollerini verilen talimatlara göre yapmalıdır. Servis, bakım ve kontollerde refakat etmeli, servis formlarını ve değiştirilen malzemeleri kontrol etmelidir.
  • Tüm merkezi ve müstakil klima sistemleri, chiller ünitelerini verilen talimatlarda kontrol etmeli, uygunsuzluk ve arıza durumlarında müdahale ve bilgi vermeli, ihtiyaç halinde servis çağırmalıdır.
  • Tüm doğalgaz sistemlerinin kontrolü, servis ve bakımlarının takip edilmesi gerekmektedir. Kombi devreye alma, kapatma vs gibi durumları iyi bilmelidir.
  • Yine Isı geri kazanım cihazlarının ve sistemlerinin kontrolü, servis ve bakımlarının takip edilmesi gerekmektedir. Devreye alma, kapatma vs gibi durumları iyi bilmelidir.
  • MS Office programlarını iyi derecede kullanabilen
  • Aktif olarak araç kullanabilen
  • Yoğun iş temposuna ayak uydurabilen
  • Takım çalışmasına yatkın
  • İletişim becerileri güçlü, çözüm odaklı
  • Askerliğini tamamlamış
  • Erkek adaylar


Yukarıdaki özelliklere sahip, kendini sürekli geliştirmeye açık, dinamik takım arkadaşları arıyoruz. Başvuru notuna hangi alanda bakım teknikeri/teknisyeni olduğunuzu belirtmenizi rica ederiz.

 

Aday Kriterleri

Lise(Mezun), Ön Lisans(Mezun), Üniversite(Mezun)
Yapıldı
B sınıfı

Bakım Teknikeri pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Bakım Teknikeri Bakım Teknikeri Maaşları Bakım Teknikeri Nasıl Olunur? Bakım Teknikeri Nedir? Bakım Teknikeri İş İlanları

Bakım Teknikeri pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Bakım Teknikeri Bakım Teknikeri Maaşları Bakım Teknikeri Nasıl Olunur? Bakım Teknikeri Nedir? Bakım Teknikeri İş İlanları