warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Enerji Verimliliği Yön. ve Etüt Proje Mühendisi

CW ENERJİ MÜH.TİC. VE SAN.A.Ş

Antalya(Döşemealtı)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Departman

İş Geliştirme

İş Geliştirme

Başvuru Sayısı

279 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Başvuru Sayısı

279 başvuru

Departman

İş Geliştirme

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

CW Enerji Mühendislik Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi 2010 yılında kurulmuş fotovoltaik enerji üretim sektöründe faaliyet gösteren üretim ve hizmet firmasıdır. Yıllık 750 megavat güneş paneli üretim kapasitesiyle Türkiye’nin ve Avrupa'nın en büyük güneş paneli üretim firmasıdır. Türkiye’nin yanı sıra Avrupa ve Uzak Doğu’da da 2009 yılından bu yana güneş paneli üretimi gerçekleştirmektedir.

CW Enerji, Türkiye’de sanayi faaliyet alanındaki en büyük kuruluşları tespit etmek için İstanbul Sanayi ve Ticaret Odası tarafından yapılan, “Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu” İSO 500 2017 sıralamasında, 2017 yılında gerçekleştirmiş olduğu net satışı ile listenin 408’inci sırasında yer almıştır. İSO500 sıralamasına güneş enerjisi sektöründen adını yazdırmayı başaran tek firma olan CW Enerji, “Üreten güçlü Türkiye” hedefiyle ülke ekonomisine ve istihdamına katkı sağlamaya devam etmektedir.

Sizde bu başarı öyküsünün kahramanı olmak ister misiniz?



(Bina Hizmet ve/veya Sanayi)

Şirket bünyemizde yeni oluşturulacak olan Bina/Hizmet ve Sanayi EVD danışmanlığı biriminde görevlendirmek üzere uzman ve mühendis çalışma arkadaşları arayışımız bulunmaktadır.

Görevin Tanımı: 

  • İncelenecek Tesisin saha ve ofis çalışması sırasında mevcut konfor şartlarını koruyarak enerji tüketimini düşürmeye amaçlı projeler geliştirmek. 
  • Enerji Verimlilik potansiyelini ortaya çıkaran ve bu potansiyeli gerçekleştirmek için yapılması gerekenleri projeler halinde ortaya çıkarılmasını sağlayan tesis genelinde çalışmalar yapmak. 
  • Detaylı Enerji Etüdü Saha Çalışması yapmak. 
  • Çalışma sırasında tesisin enerji tüketmesine sebep olan tüm birimleri (Isıtma, soğutma, havalandırma, aydınlatma sistemleri, tesisin mimari yapısı, üretime yönelik sistemler ile diğer mekanik ve elektrik sistemleri) detaylı incelemek, analiz etmek ve bu birimlerden ölçümler almak. 
  • Saha çalışmasında toplanan bilgileri, yapılan analizleri ve alınan ölçümleri değerlendirmek. 
  • Tesisin genel enerji tüketim karakteristiği belirlemek ve grafiklerle görünür kılmak.
  • Tesisin geçmiş yıllardaki enerji tüketim değerleni incelemek, fatura analizi yapmak ve tesis enerji dağılımını yapmak. 
  • Mevcut tesis sistemlerinin verimlilikleri hesaplamak, sistem verimliliklerini artırmak için yapılması gereken eylemler belirlemek ve Verimlilik Artırıcı Projeler (VAP) hazırlamak ve yönetim birimine sunmak.

İstenen Yetkinlik ve Uzmanlıklar

  • Üniversitelerin Mühendislik Bölümlerinden Mezun
  • Enerji Yönetimi Konusunda en az 3 Yıl Deneyimli,
  • Bina ve Hizmet Enerji Yöneticisi ve/veya Enerji Kimlik Belgesi Uzmanlığı Sertifikası Sahibi Mühendisler
  • Sanayi Enerji Yöneticisi ve/veya Enerji Kimlik Belgesi Uzmanlığı Sertifikası Sahibi Mühendisler
  • Etüt-Proje Sertifikası Sahibi,
  • Aktif Araç Kullanabilen,
  • Seyahat engeli olmayan,
  • Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış

Aday Kriterleri

En az 3 yıl tecrübeli
Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Mezun), Doktora(Mezun)
Yapıldı, Muaf
B sınıfı

Enerji Yöneticisi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Enerji Yöneticisi Enerji Yöneticisi Maaşları Enerji Yöneticisi Nasıl Olunur? Enerji Yöneticisi Nedir? Enerji Yöneticisi İş İlanları

Üretim / Endüstriyel Ürünler

Hakkımızda

CW Enerji Mühendislik Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi 2010 yılında kurulmuş fotovoltaik enerji üretim sektöründe faaliyet gösteren üretim ve hizmet f

Şirket Sayfasına Git
Şirketin Aydınlatma Metni

CW ENERJİ KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASINA İLİŞKİN AYDINLATMA METNİİnternet sitesi ziyaretçilerimize, ç

Detaylı Bilgi
Yan Haklar

Özel Sağlık Sigortası, Servis, Yemek Kartı (Setcard, Ticket, Multinet, Sodexo vb.), Yemekhane.

Enerji Yöneticisi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Enerji Yöneticisi Enerji Yöneticisi Maaşları Enerji Yöneticisi Nasıl Olunur? Enerji Yöneticisi Nedir? Enerji Yöneticisi İş İlanları