warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Otomasyon ve Bakım Mühendisi

BITRON ELEKTROMEKANİK LİMİTED ŞİRKETİ

Manisa(Merkez)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Departman

Üretim / İmalat

Üretim / İmalat

Başvuru Sayısı

225 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Başvuru Sayısı

225 başvuru

Departman

Üretim / İmalat

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Bitron, Otomotiv, Beyaz Eşya, HVAC ve Enerji Endüstrileri için mekatronik cihaz ve sistemlerin araştırma, geliştirme ve üretiminde lider, küresel bir şirkettir.

Bitron, Italya’ da 16 Satış ve Teknik Merkezi’ nin yanında 1 Satış Sonrası Merkezi’ ne sahiptir. Italya’ da olan üretim tesislerinin yanında İspanya, Çin, Meksika, Polonya ve Türkiye’ de olmak üzere toplam 17 üretim fabrikası bulunmaktadır. Türkiye’ de 27.000 m2 toplam alanda, 9.000 m2 üretim alanı ve 512 personeli ile üretime devam etmektedir. Bitron, Dünya çapında 8500 personele sahiptir.

Kalite, Bitron Group'un temel ilkelerinden biridir. Bitron Grubu fabrikaları ISO 9001, ISO 14001 ve üretim şekline bağlı olarak IATF 16949' a göre sertifikalandırılmıştır. Ayrıca, Alatri, Dronero, Grugliasco, Savona, Rossana ve Polanya fabrikaları da ISO 45001 sertifikasına sahiptir.

Bünyemiz kapsamında elektromekanik ve elektronik fabrikalarımız içerisinde çalışacak Otomasyon ve Bakım mühendisi ekip arkadaşları aramaktayız.

İş Tanımı:

Şirketimizde Otomasyon ve Bakım Mühendisi olarak görev yapacak deneyimli bir aday arıyoruz. Bu pozisyon, fabrika veya üretim tesislerimizde otomasyon sistemlerinin kurulumu, bakımı ve iyileştirilmesinden sorumlu olacaktır. Temel görevleri arasında otomasyon sistemlerinin tasarımı, kurulumu ve devreye alınması, sistemin düzenli bakımı, arızaların giderilmesi ve iyileştirme süreçlerinin yönetilmesi bulunmaktadır. Bunlara ek olarak;

  •        Fabrika veya üretim tesislerindeki otomasyon sistemlerinin kurulumunu, bakımını         ve iyileştirilmesini yönetmek.
  •       Otomasyon sistemlerinin tasarımı, kurulumu ve devreye alınması süreçlerini                  planlamak ve uygulamak.
  •       Otomasyon sistemlerinin düzenli bakımını yapmak ve performansını izlemek.
  •       Arıza durumlarında hızlı ve etkili çözümler üretmek ve sistemi en kısa sürede                tekrar çalışır hale getirmek.
  •       Üretim hattındaki otomasyon sistemlerinin verimliliğini arttırmak için sürekli                  iyileştirme projeleri geliştirmek ve uygulamak
  •       Elektrik ve elektronik bileşenlerin bakımını ve onarımını yapmak.

Aranan Nitelikler

  • Üniversitelerin Elektrik ve Elektronik mühendislik bölümlerinden mezun
  • Otomasyon sistemleri konusunda en az 3 yıl deneyim sahibi
  • PLC programlama, S7-1200 ve TiaPortal  sistemleri konusunda bilgi sahibi
  • Elektrik ve elektronik sistemler hakkında geniş bilgi ve tecrübe
  • Ekip çalışmasına yatkın, iletişim becerileri güçlü
  • Problem çözme yeteneği olan ve sonuç odaklı
  • MS Office programlarını etkin bir şekilde kullanabilen,
  • Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış ya da en 2 yıl tecilli
  • Sözlü ve yazılı İngilizce dil bilgisine sahip


Aday Kriterleri

1 - 3 yıl arası
Üniversite(Mezun)
Yapıldı, Tecilli
İngilizce(Okuma : İyi, Yazma : İyi, Konuşma : İyi)

Otomasyon Mühendisi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Otomasyon Mühendisi Otomasyon Mühendisi Maaşları Otomasyon Mühendisi Nasıl Olunur? Otomasyon Mühendisi Nedir? Otomasyon Mühendisi İş İlanları
Hakkımızda

Bitron Group is a global company that provides guidance to businesses in the development and production of electronic and mechatronic components, hel

Şirket Sayfasına Git
Şirketin Aydınlatma Metni

BİTRON ELEKTROMEKANİK LİMİTED ŞİRKETİÇALIŞAN ADAYI KİŞİSEL VERİLERİNİN KORUNMASI VE İŞLENMESİ AYDINL

Detaylı Bilgi
Yan Haklar

Servis, Yemekhane, Erzak Yardımı, Bayram Yardımı.

Otomasyon Mühendisi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Otomasyon Mühendisi Otomasyon Mühendisi Maaşları Otomasyon Mühendisi Nasıl Olunur? Otomasyon Mühendisi Nedir? Otomasyon Mühendisi İş İlanları