Satış Yönetmeni(Gayrimenkul)

Benesta

İstanbul(Avr.), İstanbul(Asya)

İş Yerinde

İş Yerinde

22 gün önce yayınlandı

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

En az 10 yıl tecrübeli

Departman

Satış

Satış

Başvuru Sayısı

94 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

En az 10 yıl tecrübeli

Başvuru Sayısı

94 başvuru

Departman

Satış

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Hedefimiz; Benesta olarak gayrimenkul geliştirme sektöründe devrim yaratan projelere imza atmak.

Amacımız, yarattığımız ve inşa ettiğimiz her projede benzersiz kalite, yaşlanmayan yaş alan tasarımlar ve fonksiyonellik sunarak mükemmellik standartlarını yeniden tanımlamaktır.

Dünya standartlarında mühendislik ve mimari harikalarıyla, uluslararası deneyime sahip bir ekip tarafından en ince ayrıntısına kadar titizlikle tasarlanan, zamanın ötesine geçen yaşam alanları yaratıyoruz.

Taahhüdümüz; kalite, konfor ve ayrıcalıklı bir yaşam tarzı arayanların hayallerini hayata geçirmektir. Benesta olarak hedeflerimizi gerçekleştirmekte bize katılacak ve başlayacak olan yeni projelerimizle uluslararası kariyer yolculuğuna çıkmaya istekli takım arkadaşları arıyoruz.

 

Benesta'da Satış Yönetmeni olarak vizyonumuzu ve değerlerimizi potansiyel müşterilere etkili bir şekilde ileterek, misyonumuzu ileriye taşımada önemli bir rol oynayacaksınız.

Başlıca sorumluluklarınız şunları içerecektir:

Müşteri İlişkileri Yönetimi: Kalite, konfor ve ayrıcalıklı bir yaşam tarzı arayan müşterilerle güçlü ilişkiler kurun ve sürdürün. Özel çözümler sunmak için onların ihtiyaçlarını ve tercihlerini anlayın.

Marka Temsili: Benesta'nın tutkulu bir elçisi olarak hizmet ederek mükemmelliğe olan bağlılığımızı ve gayrimenkul geliştirme konusundaki benzersiz yaklaşımımızı dile getirin.

Ekip İş birliği: Olağanüstü müşteri deneyimlerinin uyumlaştırılmasını ve sunulmasını sağlamak için pazarlama, mühendislik ve tasarım da dahil olmak üzere işlevler arası ekiplerle yakın işbirliği yapın.

Uluslararası Gelişim: Uluslararası pazarlarda başarıyı artırmak için tutkunuzu ve uzmanlığınızı kullanarak denizaşırı projelerin planlanmasına ve yürütülmesine katkıda bulunun.

 

Genel Nitelikler:

• Tercihen lüks segment gayrimenkul satışında kanıtlanmış 10 yıllık deneyim.

• Kalite ve adanmışlık bekleyen müşterilerle bağlantı kurma becerisi.

• Satış performansını artırmak ve büyüme fırsatlarını belirlemek için güçlü stratejik düşünme ve analitik yetenekler.

• Projelerin geliştirilmesi için uluslararası seyahat etme ve Benesta'yı coşku ve profesyonellikle temsil etme isteği.

• Tercihen iyi seviyede İngilizce bilgisi

  Gayrimenkul geliştirme sektörünü yeniden tanımlama ve zamana direnen yaşam alanları yaratma tutkumuzu paylaşan hırslı bir bireyseniz, sizi tanımayı çok isteriz. Hayalleri gerçeğe dönüştürme ve Benesta ile ödüllendirici bir uluslararası kariyer inşa etme yolculuğumuzda bize katılın. 

Aday Kriterleri

Lise(Mezun), Ön Lisans(Mezun), Üniversite(Öğrenci), Üniversite(Mezun)

Gayrimenkul Satış Müdürü pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Gayrimenkul Satış Müdürü İş İlanları

Mimarlık / İnşaat 3+

Hakkımızda

Dünyanın ilk 100 inşaat firması arasında yer alan ESTA’nın her zaman daha iyiyi hedefleyen, başarının anahtarını istikrar kabul eden yaklaşımını Benes

Şirket Sayfasına Git
Şirketin Aydınlatma Metni

ESTA İNŞAAT SANAYİ LOJİSTİK VE DIŞ TİCARET AŞ.6698 SAYILI KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI KANUNU KAPSAMI

Detaylı Bilgi
Yan Haklar

Özel Sağlık Sigortası, Servis, Lojman, Yemekhane.

Gayrimenkul Satış Müdürü pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Gayrimenkul Satış Müdürü İş İlanları