İzmir(Bornova)

İş Yerinde

İş Yerinde

13 gün önce yayınlandı

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Eleman

Departman

Muhasebe

Muhasebe

Başvuru Sayısı

304 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Eleman

Başvuru Sayısı

304 başvuru

Departman

Muhasebe

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

2002 yılında kurulan Arda Elektrik, başta Legrand, Panasonic, Mutlusan, Astor ve Ulusoy gibi hem A.G. hem de O.G. ürün gruplarında ilgili markaların tedarikçisi konumunda olup, Ege Bölgesi merkezli olarak satış ve pazarlama faaliyetlerini yürütmektedir. 

Şirketimizin finansal işlemlerini takip edecek ve muhasebe departmanına destek sağlayacak, muhasebe yazılımlarını kullanarak faturalandırma, tahsilat, ödemeler ve diğer finansal işlemleri yürütecek bir "Ön Muhasebe Elemanı" arayışımız bulunmaktadır.


Genel Nitelikler

Meslek Yüksek Okulu veya Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun,  ekip çalışmasına yatkın, çözüm odaklı düşünen, İletişim kurma yeteneği kuvvetli, masraf ve kar merkezine göre gider kayıtları konusunda bilgi sahibi, aylık ve dönemsel olarak ilgili birimlere raporlama yapabilecek,  yoğun iş temposuna uyum sağlayabilecek, Netsis programına hakim, tercihen  en az 1 yıl deneyimli, planlama, koordinasyon ve organizasyon yeteneği gelişmiş takım arkadaşı aramaktayız


İş Tanımı

  • Günlük finansal işlemleri kaydetmek ve takip etmek
  • Faturalandırma ve tahsilat işlemlerini yürütmek
  • Banka işlemlerini gerçekleştirmek ve banka hesaplarını takip etmek
  • Muhasebe departmanına genel destek sağlamak
  • Belirli dönemlerde raporlama ve veri girişi yapmak

Aday Kriterleri

En az 1 yıl tecrübeli
Üniversite(Mezun)
Yapıldı
B sınıfı

Ön Muhasebe Elemanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Ön Muhasebe Elemanı Ön Muhasebe Elemanı Maaşları Ön Muhasebe Elemanı Nasıl Olunur? Ön Muhasebe Elemanı Nedir? Ön Muhasebe Elemanı İş İlanları